Beskrivning

Citykartan Eslöv innehåller en kommunöversikt och en tätortskarta samt kartor över Löberöd, Stehag, Harlösa, Flyinge och Marieholm. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Eslöv är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål. Eslöv erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och sevärdheter. Kulturutbudet är brett med hög kvalitet. Välvårdade anläggningar för kultur, bad och fritid. Till detta ett rikt fritidsutbud i vacker miljö. Det finns mycket att uppleva och göra i Eslöv. Med Eslövs centrala läge och goda förbindelser är det dessutom lätt att ta sig hit. I Eslöv har du också ideala utgångspunkten för att upptäcka resten av Skåne.

 

Citykartan Eslöv är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Eslöv – Beställ Citykartan här!”