Beskrivning

Citykartan Helsingborg innehåller en kommunöversikt och tätortskartor över centrala Helsingborg och kartor över Råå, Väla och Berga samt en kommunöversikt. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan  är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål. Helsingborg ligger alldeles vid sundet med strandpromenad och shopping inom räckhåll. Charmig småstadsidyll korsas med storstadsutbud och ger en skön atmosfär. Hela vår region bjuder på härliga upplevelser både i stad och i natur.

 

Citykartan Helsingborg är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Helsingborg – Beställ Citykartan här!”