Beskrivning

Citykartan Lomma innehåller en kommunöversikt en tätortskarta och kartor över Bjärred, Habo Ljung, Alnarp, Fjelie och Flädie. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa. Citykartan Lomma är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Så mycket mera… hav och dammar, parker och fält, tätort och landsbygd. Många säger att havet sätter guldkant på Lomma och Bjärred. Vi vill nog påstå att det är tvärtom, det märker du när du ser dig omkring. Det nybyggda Lomma sätter sig fint bredvid den traditionella skåneorten.

Lomma ger dig som besökerare en upplevelse i både blått och grönt, både hav och park. Den långa kustremsan som sträcker sig 21 km längs hela vår kommun. Bad året runt, windsurfing, kitesurfing, fiske och båtsporter. En unik park med sortimentsträdgård, böljande, bördiga fält och naturreservat.

Två tätorter inom kommunen där du kan både äta och dricka gott ifrån menyer från större delen av världen, en vingård med egen produktion och gårdsbutiker med Fairtrade och ekologiskt utbud.

 

Citykartan Lomma är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lomma – Beställ Citykartan här!”