Beskrivning

Citykartan Sjöbo innehåller en kommunöversikt och centrumkarta samt kartor över Bjärsjölagård, Sövde, Vollsjö, Lövestad och Blentarp. Rubriker och brödtexter på svenska och engelska. Tydliga kartbilder i bra skala som visar besökare vägen till det mesta av det bästa.

Citykartan finns i alla Skånes kommuner.

Citykartan Sjöbo är en del av ett koncept med kartor över samtliga Skånes 33 kommuner. Kartorna innehåller innovativa och moderna kartbilder med modern och tydlig layout. Fokus på shopping och butiker, hotell, restauranger, caféer, kultur och besöksmål.

Det är lätt att förstå att Sjöbo varit boplats i tusentals år. En naturligt vacker del av Skåne i ett böljande landskap med massor av liv. Genuint skånskt. Stensättningar, slott och gamla minnesmärken påminner om förfädernas liv. Här slogs svenskarna och danskarna om makten. Här ligger mytomspunna Färs härad. Besöka Sjöbos slott, naturområden, marknader och allt annat som gör Sjöbo till Sjöbo.

Citykartan Sjöbo är miljövänlig.

Kartorna trycks på ett 100 procent FSC-märkt träfritt returpapper av bästa kvalitet. Kartorna trycks i Skåne för att undvika långa transporter. Distribution sker via kartans samtliga annonsörer och samarbetspartners som Öresundsbron, turistinformationen på Knutpunkten i Helsingborg med flera. Tillgänglig för alla Skånes turistbyråer genom Kartverkets distribution.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sjöbo – Beställ Citykartan här!”