Beskrivning

Golfkarta. Hitta alla golfbanor i Halland.

Golfkarta för dig som gillar golf. Här hittar du vägen till Hallands alla golfbanor. Tips om utrustning, utbildningar, butiker, träning och mycket annat.

Inte bara golf.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Andra Hallandskartor är Häst och Hund, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, MC och Motor och Hem och Trädgård. Varje karta är fylld med det som är mest intressant för den målgruppen.

En bra golfkarta som hjälper dig hitta!

Golfare ville hitta till de olika spelmöjligheterna runt om i Halland och Skåne. Danskarna ville kombinera weekendpaket. Kartan är full av massor med tips och förslag på allt som intresserar den hängivne spelaren. Förutom ett register över alla Hallands golfbanor kan man få tips om allt ifrån hyrbilar till gourmetrestauranger.

Kartbilden är också viktig. Den skall självklart vara funktionell. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.