Beskrivning

Hallandskartan för dig som gillar äventyr och utflykter. Du hittar information om museer, lekland,  butiker, barnkläder, leksaker, barnteater och mycket annat. Hallandskartan Barn och Familj ingår i familjen Hallandskartan. Hallandskartan trycks och distribueras i 100 000 ex. varje år.

För all utflykter!

Det finns olika varianter för att kunna tillfredställa bade barn och vuxnas intressen när ni ska på utflykter. Syskonen till Hallandskartan Barn och Familj är Häst och Hund, Shopping, Mat och Nöjen och MC och Motor. Du kommer säkert att vilja beställa minst en eller två.

Hallandskartan hjälper dig att hitta!

Hallandskartan Barn och Familj trycktes för första gången 2009. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns ett behov av att få hjälp att hitta roliga saker att göra för barnfamiljen. Det är ofta man är sugen på att göra en utflykt men inte lika lätt att veta åt vilket hall man skall vända näsan. Det är svårt att leta information på nätet när man är osäker på vad man söker.

Hallandskartan Barn och Familj är till för att ge barnfamiljer tips och inspiration för många glada och trevliga stunder tillsammans, som när ni t ex ska på utflykter. De som medverkar I kartan måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Hallandskartan Barn och Familj.

När du öppnar Hallandskartan Barn och Familj ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som kan vara intressant. Du hittar också ett register med tips på övernattningsmöjlihgeter, badplatser och annat kul.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.