Beskrivning

Golf och golfbanor i Skåne

Skånekartan för dig som gillar golf. Här hittar du vägen till Skånes alla golfbanor. Tips om utrustning, utbildningar, butiker, träning och mycket annat. Skånekartan Golf ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Inte bara golf

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Andra Skånekartan är Häst och Hund, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur.

Skånekartan hjälper dig att hitta!
Skånekartan Golf trycktes för första gången 2008. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan. Golfare ville hitta till de olika spelmöjligheterna runt om I Skåne. Danskarna ville kombinera weekendpaket.vSkånekartan Golf är ju beroende av att företag vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Skånekartan Golf. När du öppnar Skånekartan Golf ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som intresserar den hängivne golfaren.Förutom ett register over alla Skånes golfbanor kan man få tips om allt ifrån hyrbilar till gourmetrestauranger.

Kartbilden är också viktig. Den skall självklart vara funktionell. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

Du kan också söka efter den hos: Skånes Golfförbund eller höra dig för bland Skånes Turistbyråer.