Beskrivning

Skånekartan för dig som arbetar och vill göra bra business. Du hittar information och tips som kan hjälpa dig till bättre affärer. Skånekartan Buiness and Meetings ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Inte bara Business.

Det finns även kartor som ger oss bra tips när vi är lediga. Syskonen till Skånekartan Business and Meetings är Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Häst och Hund, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur. Man blir lätt beroende av våra kartor.

 Skånekartan hjälper dig att hitta!

Skånekartan Business and Meetings trycktes för första gången 2008. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan. Det fans kartor för turister men inte för näringslivet och behovet var stort. Idag används kartorna av näringslivskontor runt om I Skånes 33 kommuner. Skånekartan Business and Meetings finansieras av företag som vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form rikta sig till andra företag för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen.

När du öppnar Skånekartan Business and Meetings ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som kan vara intressant för ett företag. Skånes bästa konferensmöjligheter, partners och leverantörer inom flertalet branscher. Internationella företag och kommuner.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. Skånekartan Business and Meetings har kommungränserna utmärkta I kartbilden. Kartan innehåller även en avståndstabell som gör att du enkelt kan få en överblick over Skåne med information om avstånd mellan olika orter mätt I både tid och längd. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gör bra business. Beställ Skånekartan här!”