Beskrivning

Skånekartan för dig som gillar hästar och hundar. Du hittar information om veterinärer, utbildningar, butiker, foder, träningsredskap, utrustning och mycket annat. Skånekartan Häst och Hund ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Inte bara hästar.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Skånekartan Häst och Hund är Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, MC och Motor, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur.

Oj, vad många det blev men jag är säker på att du kan ha mycket glädje av en karta eller två.

Skånekartan hjälper dig att hitta!

Skånekartan Häst & Hund trycktes för första gången 2008. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan. Ryttare och curlande ponnyföräldrar behövde hjälp med att hitta till tränings- och tävlingsplatser. Oftast ligger ju ridklubbarna en bit ut på landet och man har under alla år navigerat sig fram med hjälp av vägbeskrivningar, kyrktorn och skogsdungar. Att köra vilse med transporten full med hästar är mindre kul.

Idag vänder sig produkten även till hundälskare i samma syfte. Skånekartan Häst och Hund är ju beroende av att företag vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Skånekartan Häst och Hund

När du öppnar Skånekartan Häst och Hund ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som rör hästar och hundar. Oavsett om du skall vaccinera hästen eller bygga ridhus skall du känna att Det finns massor av bra tips i Skånekartan Häst och Hund.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

Du kan också söka efter den hos: Skånes Ridsportförbund och Sydskånska Kennelklubben

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Skånekartan Häst och Hund – Hitta allt du behöver!”