Beskrivning

Skånekartan för dig som gillar motorcyklar och häftiga bilar. Du hittar information om försäljningsställen, verkstäder, butiker, lackerare,fikaställen, utrustning och mycket annat. Skånekartan MC och Motor ingår i familjen Skånekartan. Skånekartan delas ut i ungefär en halv miljon kartor varje år.

Inte bara mc och motorer.

Det finns olika varianter för att vi som människor är olika och har olika intressen. Syskonen till Skånekartan MC och Motor är Golf, Natur, Jakt och Fiske, Barn och Familj, Shopping, Mat och Nöjen, Business and Meetings, Häst och Hund, Hem och Trädgård, Sport och Fritid samt Konst och Kultur. Oj, vad många det blev men jag är säker på att du kan ha mycket glädje av en karta eller två.

 Skånekartan hjälper dig att hitta!

Skånekartan MC och Motor trycktes för första gången 2009. Anledningen var egentligen ganska enkel, det fanns en stor efterfrågan på sköna turer för den motorintresserade. Motorcyklister sökte efter rekommenderade vägar lämpade för två hjul. I kartan har vi markerat ut ett antal riktigt sköna och vackra turer för dig som vill uppleva vårt vackra Skåne. Idag vänder sig produkten även till bilälskare i samma syfte. Skånekartan MC och Motor är ju beroende av att företag vill annonsera i kartan. Annonsörerna måste i någon form tillhöra branschen för då vet vi att målgruppen är rätt och annonsören blir nöjd med sin investering och vill medverka igen. Det är en skön känsla att stå bakom en produkt som man vet är så poppis som just Skånekartan MC och Motor.

När du öppnar Skånekartan MC och Motor ser du att den är full av massor med tips och förslag på allt som rör motorer och maskiner. Du får också hjälp att hitta till olika motorbanor i Skånekartan MC och Motor.

Kartbilden är ju inte heller att förglömma. En karta med en taskig kartbild går ju inte att använda. Vi vill att våra kartor skall vara moderna och snygga att titta på men framförallt enkla att använda. Kartorna hittar du hos de aktörer som valt att medverka med en annons.

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MC-turer I Skånekartan. Beställ här!”